Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محققان در ساخت این دستگاه از فناوری پلاسمای سرد اتمسفری استفاده کرده اند.

این دستگاه در تمام محیط های مسقف (خانگی، اداری و بیمارستانی) بدون محدودیت حضور افراد قابل استفاده است و تاکنون در منازل، ادارات و مراکز درمانی بکار گرفته شده است. این سیستمها با استفاده از فناوری نوین پلاسما اکتیو، در کنار ماژول های فیلتراسیون (هپا، کربن، G۴، Metal pre-filter)، فرآیند تصفیه و پاکسازی هوا و سطوح را با راندمان بالا انجام می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تکنولوژی پلاسما اکتیو به صورت یک فیلتر فعال مادام العمر، منجر به نابودی و تخریب میکروارگانیزم ها شامل ویروس، باکتری، قارچ و همچنین تاثیرپذیری آنی بر روی ذرات آلاینده موجود در هوا (ذرات گرد وغبار، ذرات بیولوژیکی و دود) می شود.

این فیلتر در مقایسه با سایر فیلترها، عمر بالایی دارند و هزینه های تعویض فیلتر پایین تر است؛ از طرفی دغدغه وجود میکروب ها در محیط ها حذف خواهد شد.

«تخریب و تاثیر بر روی تمام میکروارگانیزم ها»، «دوستدار محیط زیست»، «حذف دود و ذرات گرد و غبار از هوا»، «دارای ماژول جهت ضدعفونی محیط»، «عدم استفاده از مواد شیمیایی»، «تاثیرپذیری آنی»، «کاربری مادام العمر فیلتر فعال»، «احیا و ریکاوری ماژول با شستشو ساده»، «کم مصرف و ایمن» مزیت های این محصول به شمار می روند.

این دستگاه در مقایسه با نمونه های فرانسوی و آلمانی از فیلتر پلاسما راکتیو غیر حرارتی با قابلیت ضدعفونی محیط، چیدمان تکنولوژیک جهت افزایش راندمان تصفیه و کاهش هزینه های جاری مشتری و طراحی دستگاه ها براساس فضا، ابعاد و نیاز مشتری برخوردار است.

در ساخت این دستگاه از متریال و مواد اولیه کاملا ایرانی استفاده شده است و علاوه بر دریافت پروانه ساخت از اداره کل تجهیزات پزشکی دارای گواهی و تاییدیه های تخریب ویروس، باکتری ها و قارچ ها و تاییدیه های عدم نشر گاز ازن است.

کد خبر 5513064 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: پلاسما ضدعفونی شرکت دانش بنیان بیمارستان تجهیزات پزشکی تصفیه هوا شرکت دانش بنیان حاکمیت سایبری نوآوری تحقیقات علمی فناوری فضایی ماهواره شرکت های دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ناسا تلسکوپ فیس بوک روسیه گوگل امنیت اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۹۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلاقیت هنرمند سملقانی در کار با شیشه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ مهمترین دغدغه محمد کاظم زاهدی در کنار شغلش رها سازی ضایعات شیشه و آینه در طبیعت و آسیب رساندن به محیط زیست است.

این هنرمند پرتلاش ۱۳سال پیش از دغدغه خود فرصتی برای هنری نو و حفظ محیط زیست ساخت و با ضایعات شیشه های رنگارنگ ساختمانی و آینه ها شروع به ساخت ماکت های شیشه ای همچون(مسجد،آرامگاه حافظ و سعدی،برج آزادی، سازهای موسیقی و اشکال هندسی) کرد.

این کارآفرین با استعداد ساخت اولین ماکت‌های شیشه ای در کشور را راه اندازی کرد و ماهانه از ۱۲۰ کیلو گرم رها سازی ضایعات به محیط زیست جلوگیری می کند.

آقای زاهدی علاوه بر اشتغال برای ۳نفر، سالانه بصورت میانگین ۲۰۰ میلیون تومان از این راه کسب درآمد می کند.

با وجود این هنر ماندگار و علی رغم پی گیری های این هنرمند جوان از دستگاه های مربوطه همچون میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری هنوز برای این شغل کد رشته ای تعریف نشده است و مسئولان استانی و کشوری با مشاهده آثار فاخر این جوان قول همکاری هایی در حد شعار می دهند .

این هنرمند فعال تنها از طریق پارک علم و فناوری توانسته مجوز صنایع خلاق را کسب کند که در این مورد مدیر مرکز رشد پارک علم و فناوری شهرستان مانه و سملقان افزود:

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به واحد‌های نو آور مجوز صنایع خلاق رو اختصاص میدهد که واحد آقای زاهدی اولین و تنها واحد فناور ساخت ماکت های شیشه ای در کشور است که توانسته این مجوز را کسب کند.

احمدی گفت: این کارآفرین پر استعداد توانسته این هنر را با ظرافت بالا و اندازه های بسیار دقیق آثاری ماندگار خلق کند.

آقای زاهدی تا کنون علاوه بر خراسان شمالی ساخت این آثار هنرمندانه متقاضی این آثار را از استان های خراسان رضوی،گلستان،تهران و همچنین کشور عراق و ترکمنستان دریافت کرده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • افزایش تولید نیمه هادی‌ها با استفاده از دوقلو‌های دیجیتال
  • فیلتر شنی در دستگاه های تصفیه آب صنعتی
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • خلاقیت هنرمند سملقانی در کار با شیشه
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • خرید دستگاه تصفیه آب خانگی با خدمات طلایی شرکت آبگونه
  • فیلتر کوچکی که دوربین موبایل را گران می‌کند
  • بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری